Presentation

URL:    http://yennaochbuster.bloggagratis.se
Registrerad:    2008-01-18 19:22
Senast inloggad:    2014-02-06 16:36
Bloggtitel:    Team Buster
Förnamn:    Josefin
Efternamn:    Damberg
Län:    Västra Götalands län
Kommun:    Göteborg
Ort:    Göteborg
Intressen:   

OM MIG OCH MINA HUNDAR:


Matte Josefin: 32år, utbildad djurvårdare på Naturbruksgymnasiet i Dingle. Jobbar som väktare på ett bevakningsföretag tillsammans med min tjänstehund Buster. Sambo med min stora kärlek, Micke!


Växte upp med irlänsk setter, en tik som hette Duschess. Kommer inte ihåg så mkt av henne då hon gick bort 1986. Mina föräldrar skaffade då en flatcoated retrivertik som hette Whopper, (ja precis som hamburgaren). Detta blev senare min hund och det var med henne mitt hundintresse växte. Whooper blev 13år och 22dagar. Hon var en underbar första hund och jag kommer alltid minnas henne. Jag har alltid älskat schäfer, i min ungdom avundades jag alla som ägde en. Till min mammas fasa beställde jag en valp, men mamma smälte så fort denna lilla valp kom hem :) Toshiba´s Hanno fick jag ha i endast 6år innan cancern tog honom ifrån mig! Han var ingen lätt första hund, han korades på 194p och var väldigt reserverad mot människor. Han hade inte det bästa psyket och jag kunde inte lita på honom tillsammans med barn. Men jag älskade denna hunden och han älskade sin matte över allt annat... Efter Hannos hastiga bortgång fick jag ett tips från min väninna om att en kennel hade en schäfertik för omplacering. En underbar tös vid namn Yenna kom in i mitt liv och hon kom att betyda så mycket för mig under de fyra år jag fick äran att ha henne...


Gothia´s Yenna: Somnade in i nov-09 endast 6år gammal!

Oändligt saknad, evigt älskad...

2st 1pris i lkl1

Utställning inoff med 1pris HP 2btkl

6a på SSM


Omplaceringshund som jag tog över när hon var 2år. En riktig vilde första året, hon kunde inte gå i koppel, lyssnade när det passade och rev sönder mig varje gång vi skulle gå ut... Efter ett år världens goaste och lugnaste hund. Underbar med vuxna som barn och med andra hundar. En hund som sällan gick kopplad, trygg i alla miljöer och en rolig träningshund. Blev inte någon tävlingshund, men det hade jag heller inga planer på... Hennes lycka var att få vara med mig och hon älskade att ligga i sängen och soffan :)  Yenna älskade kottar och det var min enda belöningsmetod en lång tid.. Hon gjorde allt för en kotte!!!


Vid 6års ålder gav kroppen upp och vi bestämde att låta henne somna in. Hon hade höftledsfel som nu ständigt gjorde ont och hon kunde inte längre leva ett normalt hundliv. Min bästa vän och en helt underbar hund är borta men jag kommer aldrig glömma henne, hon är så saknad!


TjH KORAD Buster: 4år

Gk MH med 1 på skotten

L-testad Polis/väktarhund

Gk TjH väktare i januari-09

Gk korning 313p och Gk extriör


Köpte honom i januari-08. En rolig hund som man förälskar sig i direkt. Han är en stor, brötig kille med mycket motor, energi, bus och kamp. Han älskar att ligga i knät och vill bli klappad och kelad med hela tiden. Han lever livet fullt ut varje dag och älskar att jobba! En kul träningskompis som jag lär mig av varje dag. Buster älskar att bada i lerpölar och tycker att bollar och skyddsärmar är det bästa som uppfunnits :) Jag har verkligen fått en utmaning att jobba med, men som tur är har jag god kontakt med kenneln som ställer upp i vått och torrt! Även om Buster driver mig till vansinne ibland, skrattar man lika ofta åt honom. Han hittar alltid på något bus och jag ångrar inte för en sekund att han finns hos mig...kanske bara ibland...någon minut, hihi! Att Buster kommer ställa upp i en skarp situation råder jag inga tvivel på! Jag kommer kunna känna mig trygg med denna killen i många år!


Vaktas Crim, född 110206

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se