Direktlänk till inlägg 21 juli 2011

Ångaren Bohuslän!

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

  


Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ute på havet blåser det friskt och om man inte får plats i solen så får man snällt sitta på skuggsidan   .


  


 

Man får gå runt i nästan hela båten, även i maskinrummet är man välkommen ner! De serverar begränsat med mat, räksmörgås samt skinkmacka är väl det som finns. Öl, vin, festis och lite godis, så det var tur att jag tagit med mig en baugette å bullar...


   

Otroligt vacker utsikt och man förundrars av alla kobbar och skär! Alla vinkar när man möts och man kan inte annat än att vinka tebax...


   

Här hade jag gärna haft hus   !


   

Nu börjar jobbet på onsdag och det är inget vi ser fram emot   . Känns riktigt tugnt att bli nattjobbare igen...

 
ANNONS
 
Madde Neo o Emma

Madde Neo o Emma

25 juli 2011 02:03

Lustigt att vi båda varit ute i varsin ångbåt på varsin kust exakt samma dag (se min blogg).
Vi hade också solnedgång, så vackert!

http://www.maddebeaneo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Av Josefin - 5 juli 2011 17:09

Herregud en vecka på semestern har redan försvunnit men så mycket som hänt! Jag har fyllt år och haft två större kalas   ! Ett för vänner och ett för släkten som gick av stapeln nu i söndags   Det har varit mycket planering men verkligen jätteku...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se