Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Läckö Strand

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

 

Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå   


   

Vi passade även på att äta lunch här, men jag skulle ha valt hamburgaren som vi åt förra året. Min kycklingsallad var riktigt äcklig   , Micke däremot fick återigen njuta av den fantastiska goda hamburgetalltiken!


 

Efter maten tog vi oss ut mot det B&B som vi skulle bo på! Läckö Strand ligger i närheten av Läckö Slott och detta är verkligen ett litet paradis...


   

  

När vi öppnade dörren till vårt rum, var vi glada över att vi bara hade en hund med oss...


 

Det var trångt, ändå visade det sig att vi hade ett av de bästa rummen! Alla andra hade våningsäng och jätteliten yta bredvid. Detta rummet hade en balkongdörr ut mot verandan så där satt vi och bara njöt av livet...


   

Vi har tagit en massa små turer runt om, Crim fick jättemycket miljöträning och han var helt slut på kvällen!


Bryggträning är JÄTTE-läskigt!

 

Men MASSA bryggor senare...


   

Han tycker fortfarande att bryggor med för stora springor mellan plankorna är läskigt, men han kan gå en liten bit på det iaf! En stor skillnad om vi jämnför med den panik han hade för några dagar sedan... Nu gick han tillslut självmant upp på vissa bryggor   ...


 

Det har varit jättemysigt att få haft Crim alldeles för sig själv! Tycker överlag att han har skött sig jättebra. När vi satt och fika la han sig under bordet och kolla in omgivningen. Han har verkligen "vuxit" och har nog lärt sig ett och annat under denna turen...


   

Kållandsö är verkligen jättefint! På kvällarna tog vi bilen å åkte runt vilket resulterade i massa fantastiska vyer...


 

 

När vi väl kommit in på rummet efter dagen var Crim helt slut och somnade väldigt gott...


 

Lite blandade kort...Micke och jag vid Läckö Slott!


 

Crim gillar glass :)


      


 

I den egna viken som tillhörde B&B-et badade Crim mer än gärna! Vattet var tyvärr iskallt så kallt att jag fick kramp i benen :( Inget som bekymrade Crim däremot...

 

 

God fika har vi blivit bortskämda med! Längs vägarna har vi hittat olika små cafeer och där vi bodde fanns det oxå smarrigheter till kaffet!

 

Överlag är vi alltså mer än nöjda över vår tripp denna sommar! Vädret kunde ha varit varmare, men man kan inte få allt. Vi kommer säkerligen återkomma hit igen för om man är ute efter total rekreaktion är detta helt outstanding!

 

Crim och jag vid Spikens fiskeläger!   

 

 

Nu ska vi njuta av den resterande semestertiden, vi har inget speciellt planerat. Buster hade haft det kanon hos hundvakten och han hade skött sig som ett litet ljus   , mattes kille!

 

  

 
ANNONS
 
Madde Neo o Emma

Madde Neo o Emma

16 juli 2011 14:05

Såg ut som ni haft en fantastisk semester hittils.
Grattis i efterskott!
Njut nu riktigt resten av semestern, det är ni värda!

http://www.maddebeaneo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Av Josefin - 5 juli 2011 17:09

Herregud en vecka på semestern har redan försvunnit men så mycket som hänt! Jag har fyllt år och haft två större kalas   ! Ett för vänner och ett för släkten som gick av stapeln nu i söndags   Det har varit mycket planering men verkligen jätteku...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se