Direktlänk till inlägg 10 juli 2011

Amundön med Buster!

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

 

Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..


 

Buster njöt av att få vara med utan liten och det lovar jag mig själv att dessa gånger ska bli fler!


   


Buster la sig tillrätta i en gräsgropp ibland och somnade en liten stund   


 

 

Nu är Buster lämnad hos Crims nattvakt, där ska han bo tills på onsdag. Imorgon åker vi mot Lidköping och det ska bli jättekul! Hoppas bara att vädergudarna är med oss    !!!


Det ska bli kul att få ensamtid med Crim, fast visst kommer jag sakna den store gule! Tror ändå detta är bäst, vi kommer bo trångt och det är bökigt att ha med två hundar. Nu kan Micke och jag slappna av mer och verkligen ha SEMESTER!Nä, nu måste jag packa klart och ladda kameran  !!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Av Josefin - 5 juli 2011 17:09

Herregud en vecka på semestern har redan försvunnit men så mycket som hänt! Jag har fyllt år och haft två större kalas   ! Ett för vänner och ett för släkten som gick av stapeln nu i söndags   Det har varit mycket planering men verkligen jätteku...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se