Direktlänk till inlägg 9 juli 2011

En liten road tripp!

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet. Åt goda varma ciabatta och kaffe och kaka till efterrätt! 

   

Vi tog oss ner till Lerkil och passade på att miljöträna Crim på bryggorna. I början vägrade han, men kom till sist ut en bit med darrande taxben. I mitten på bryggan blev det stopp, han la sig ner och bara vägrade gå mer... Vi gick ut på några bryggor till och tillslut gick det bättre tycker jag. Crim är väldigt påverkad av vissa miljöer så det blir att träna detta...MYCKET! Mellan träningspassen blev det ett välbehövligt dopp för varma pälsar...

 

Buster däremot går lika bra på bryggor som på land och ville helst gärna hoppa i någon båt om han fick   . Hoppas verkligen att han kan få åka båt någongång, tror han hade älskat det!!!


Hoppas på lika fint väder imgn   !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 5 juli 2011 17:09

Herregud en vecka på semestern har redan försvunnit men så mycket som hänt! Jag har fyllt år och haft två större kalas   ! Ett för vänner och ett för släkten som gick av stapeln nu i söndags   Det har varit mycket planering men verkligen jätteku...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se