Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Semestern är i full gång!

Av Josefin - 5 juli 2011 17:09

Herregud en vecka på semestern har redan försvunnit men så mycket som hänt! Jag har fyllt år och haft två större kalas   ! Ett för vänner och ett för släkten som gick av stapeln nu i söndags

 

Det har varit mycket planering men verkligen jättekul kalas! I början av veckan slappade vi regält och åt ute på restaurang typ varje kväll, hahaha.  


Idag kom vi hem från Skåne, där jag igår hade en timmes privatlektion hos Jan Gyllensten. Fick massa bra tips och ideer och känner mig laddad! Ska helt klart dit igen om ett par månader!

   

Har fått lite svar på det som jag funderat på, Crim är en lite försiktigare vovve som behöver en trygg förare. Jan tyckte ändå att han gav olika signaler och kunde inte helt läsa av denna lille man. Nu kör jag på med de redskapen jag har och ska nu ta tag i lekträningen ordentligt! Ska försöka höja Crim lite men det är hårfint för tendensen att vilja ta över ligger hela tiden i närheten... Detta blir en spännande resa, men ser ändå ljust på min framtid med lille grå   ! Kan på ett sätt känna att det är lite skönt att inte ha en hund som hela tiden vill ta över ledarrollen, det räcker med att Buster testar sin...om man säger så!


Micke hängde på och vi bodde återigen på Barsebäcks vandrahem, helt kalas med jättefina ytor för hundarna att springa och leka på!

       

På kvällen drog vi ner till hamnen och åt supergod glass!

   

Hundarna fick givetvis med   

 

Gick kanonbra att ha med båda på vandrarhemmet, dock så tycker Crim att gallertrappor är HELT livsfarliga!!! Blev bra träning, trots att valpen hade ren panik och totalvägra gå upp. Men tillslut sprang han med andan i halsen upp och ner. Ja, detta blir att öva på om det ska bli någon väktarhund av honom, hahaha. Buster har aldrig ens reagerat på att sånna trappor, men han är ju rätt galen oxå   !


  

Kärlek   


Nu öser regnet ner och jag hoppas på bättre väder än det som varit... I veckan har vi spridda planer, allt beror ju på vädret! Marstrand med lilleman är på schemat en inte allt för varm dag iaf...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se