Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

En redig bit valp!

Av Josefin - 14 juni 2011 13:03

Herregud, 27.4kg valp har man nu då   !


Var på Arken Zoo och köpte tuggisar och funderade på om Crim skulle få ett nytt halsband. Han börjar ju bli stora killen nu och jag hittade faktiskt ett riktigt coolt halsband! Hittade det på REA oxå med 50% off, så 39kr kändes helt OK!!!

  


Crim vilar sig till husses förtret i sängen, hihi   . Men han har det så mjukt och skönt så matte brukar komma till undsättning så den lille killen får ligga kvar...

 

Crim har fått massa nya vita tänder och alla valptänder föll av i rasande fart tillslut! Vi har tagit det lugnt med leken eftersom Crim inte velat kampa så mycket. Men jag märkte sist att han åter tagit till kampen, munnen är nog inte lika öm nu! Så nu ska jag snart sätta igång leken igen och få till den så bra som den var på lägret   .


Har varit i mejlkontakt med Jan och Lisa och det ser ut som vi kommer ta en tur till Skåne i juli för privatträning. Vi gör det som en liten semestertripp och tänkte ta en natt på vandrarhemmet i samband med detta!


Semestern ligger nära framför oss nu    och vi har Löddeköpinge och Lidköping inplanerat! Bestämde mig för att bara ta med Crim till Lidköping, det kommer bli för mycket med Buster! Vi vill ju oxå ha semester och det känns som det blir för mycket stress och tjöt med stor gul med. Jag behöver längta efter honom och jag tror det bara det är bra att vi kommer ifrån varandra dessa två dagarna... Buster ska få vara hos Crims nattvakt och jag tror Lusen kommer ÄLSKA detta! Inga krav, bara få gå långa promenader, bli kliad och få 100% uppmärksamhet!


Tränat endel och jag tycker det funkar bra, Crim är följsam och jag känner att jag kan utöka svårighetsgraden lite nu. Håller på att klicka in lite trix oxå, mest för att jag tycker det är kul   . Har önskat mig ett besök på Backamo Hundtjänst när jag fyller år, behöver köpa en heldel grejer inför framtida träning! Annars tar vi det fortfarande lite lugnt, vardagslydnaden är det jag lägger fokus på mest! Crim går lös mycket och han är superduktig, kommer som ett skott när man ropar! Hundmöten är ff under upplärning men där börjar det oxå bli bättre!


Nä,nu ska jag passa på att lägga mig på soffan en stund medans Lusen ligger rätt ut i hallen och Crim ligger å mysar i duntäcket...i sängen   ... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se