Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Sommaren har kommit!

Av Josefin - 5 juni 2011 18:33

Nu är snart helgen slut  , men nu är det nedräkning till SEMESTERN!


I fredags var vi ute å grillade hos pappa, vi tog bara lillkillen med oss. Buster fick lite "ensamtid" hemma... Blev god mat och vi åkte mätta och belåtna därifrån. Vädret har ju varit fantastiskt denna helgen!!!


I lördags blev det mys hemma, hundarna var jätteslöa i värmen. Vi var faktiskt inne nästan hela dagen. Jag var jättetrött och kände att jag verkligen behövde bara vara.. Låg i soffan och kollade på SATC-filmen, så jäkla gött!!! På kvällen åkte jag till stan för att fira en fd kollega och det blev gott käk ute på en restaurang.


Idag gick jag en kort sväng med hundarna på morgonen, de var så slöa!!! Så vi tog en tur till Slottskogsvallen där Micke hade lästa att det hade bagage-loppis! Crim fick hänga med och miljötränas och han skötte sig galant. Dock så tog värmen mycket på honom... Så efter loppisen så åkte vi och köpte glass, givetvis fick valpen en kula vanilj   !


 

När vi kommit hem tog jag med mig den gula hunden och åkte till Norra Långvattnet där han fick simma och leka utan lillebror   ! Härligt värre tyckte Buster som njöt av att vara själv med sin matte!


   

Vackert där uppe!


   

Nu ska vi traska ner till JA-butiken och handla glass, för snart ska vi äta årets första jordgubbar! Nu vankas det långvecka, men har ändå mycket planer. Ska träna hundarna ons-fre har jag planerat, var är ännu inte bestämt...får se vart det leder senare! Kul ska det bli iaf   ....   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se