Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

Crim dödade poolen....

Av Josefin - 7 maj 2011 21:40

Idag har solen äntligen tittat fram igen och vi passade på att ta en tur upp till Mickes päron i Råmossen. Hade med oss en ny pool så hundarna skulle kunna få svalka sig... Ideen var ju bra med så kom Crim och....

  


Ja, poolen höll inte för valptänder   ! Jaja, får hitta en ny pool helt enkelt, en i hårdplast! Buster var inte så nöjd eftersom han ÄLSKAR poolen...


   

Crim börjar bli stora killen nu! Ören står ännu inte helt upp men ibland så står de en längre tid. Men är han trött så hänger de nästan alltid   


 

  


Vi var där i nästan 5timmar och hundarna var igång hela tiden och lekte! La in de i bilen när vi åt, så jag kunde få sitta och äta i lugn och ro...


    


Buster låg iaf några minuter! Han var jättetrött men kunde som vanligt inte slappa av helt, är men ute så är man...


 

Åkte hem och slängde på oss lite finare kläder, dags för 30års kalas för en vän! Blev inte långvariga eftersom hundarna fick vara i bilen och vi var väldigt trötta efter en heldag ute i solen. Trevligt var det, den stund vi var där iaf!


Nu ligger hundarna utslagna, nöjda efter att ha fått varsitt grisöra. Kvällen lider mot sitt slut och jag känner mig jäkligt mör i kroppen. Imorgon kommer pappa hit och vi ska ta en tur i Härlanda tjärn och sen blir det nog en fika i solen! Blir att njuta den sista lediga dagen innan kneget börjar igen....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se