Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Crims första dopp!

Av Josefin - 28 april 2011 19:50

Nu har jag två väldigt trötta hundar här hemma   !


Dagen började med frukost på Subway som ligger i Allum. Sen drog vi oss till en sjö för att se vad Crim tyckte om det här med bad. Han tveka i en sekund sen följde han med Buster ut i vattnet.


En överlycklig Buster sprang rätt i, såklart!

 

Blöta och goa!

     

Världens goaste och blötaste valp   

 


Torkning pågår...

 

Åkte hemåt och grillade kycklig, supergott! Sen fick jag ett ryck och drog till kallebäck för att träna. Åkte därifrån tidigt eftersom Buster var på icke-samarbets-humör och helt plötsligt kom på att han var skotträdd. Försökte så gott det gick man orkade tillslut inte med honom   . Han får ju sina ryck, för han är INTE skotträdd liksom.... Nä, så jäkla tråkigt, jag som var så laddad att träna och så har man en hund som dödar all träningsglädje på en halv sek!!!


Åkte hem och borstade av massa gul päls istället och nu blir det soffan för hela slanten! Imorgon är det ju bröllop i England och jag måste givevis föja detta!!! Synd att vi ska jobba på kvällen men får försöka sova lite innan jobbet för kl.10.30 sitter jag bänkad   !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se