Direktlänk till inlägg 23 april 2011

Påskhelgen!

Av Josefin - 23 april 2011 17:47

På långfredagen åkte vi till pappa och fick kanongod mat samt trevligt sällskap. Hundarna fick hänga på och den som skötte sig bäst, var liten valp. Buster stressade som vanligt och hade supersvårt för det mesta.

Hade ändå tagit med mig goda ben för att de skulle ha något att pyssla med...

 

Jag och Micke på balkongen i det underbara vädret!

 

Maaaaat!

 

Crim somnade tillslut på fällen, jobbigt att vara på kalas   . Han var helt obekymmrad av alla nya människor som kom och gick. Han låg nöjt och tugga på ben och gick och strosade mellan benen på oss ibland...

   


På kvällen satte vi igång, jag storstädade hela lägenheten och fyllde en sopsäck med saker från skåpen   ! Micke satte igång med att montera in lastgaller och grindar i toyotan, det blev kanoners...


Idag åkte jag till RUSTA och fixade en go tjock madrass till Crim och fixade iordning det sista i bilen. Här är resultatet:

 

Känns SÅ skönt att äntligen fått klart detta! Så direkt när jag var klar med toyotan satte jag igång med volvon. Efter några timmars dammsugning, skrubbning och tillslut en välbehövlig biltvätt var den färdig att fotas! På måndag ska den in på efterkontroll sen ska den ut för försäljning   !


Måste visa detta, hahahaaha! Micke skalade av sig håret och Crim tyckte det var såååå intressant   , gullbäbis!

   


Imorgon ska vi träffa en ny nattvakt som förhoppningsvis ska ha Crim när vi jobbar! Annars blir det nog lugnt, vi har haft fullt upp denna helgen liksom... Jag funderar på att åka och storhandla på ICA strax, lika bra att hålla sig igång   ! Senare ikväll blir det en powerwalk med stor gul hund, måste komma igång å träna!!!!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se