Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Läger hos Jan & Lisa Gyllensten!

Av Josefin - 17 april 2011 19:50

Nu är vi hemma efter att ha haft en fantastisk helg! Känner att huvudet är fullt av tankar och funderingar som nu ska testas och kluras på. Men först måste jag visa vår nya pärla...   


Vägen ner gick super, Crim sov hela vägen ner! Vi bodde väldigt bra på vandrarhemmet vid Barsebäck, det bästa var att jag var själv i hela baracken!


  


Det var hur stora ytor som helst kring vandrarhemmet och Crim hade mycket att kolla in. Är imponerad av att han inte brydde sig nämnvärt över att vi hamnat på ny plats. Han har skött sig exemplarisk och gått lös nästintill hela tiden   !


Lägret har öppnat nya sätt att tänka hund och jag har fått många AHA-upplevelser. Har bestämt mig att ändra mycket på saker och ting här hemma, då jag känner att vissa "problem" uppstått. Nu ska jag ta tag i detta för det är inte OK att känna sig stressad pga av att hundarna beter sig dåligt...tex när vi ska gå ut, Buster far omkring och Crim skäller! Har oxå märkt att Buster blivit mer stressad, så idag är det slut på ALL lek inne och Crim får inte vara på Buster ute. Har tagit bort alla leksaker utom tuggsaker. Nu är det bara jag och Crim som leker...ute! Crims ständiga skällande är ett STORT problem som jag måste få slut på NU!


Känner att det funkade så jäkla bra på lägret så visst fasen ska det då funka här hemma. Man märker att så fort vi kom hem så började Crim skälla med en gång! Buster är en stor bidragande faktor till hans skällande men nu är det nog! Fick bra tips som nu ska användas rätt. Jag har varit alldeles för mjäkig och inte varit konsekvent fullt ut...


 


Här lär Lisa mig hur jag ska leka/korrigera Crim, fick även beröm över mitt sätt att hantera honom vilket värmde oerhört mycket!


 

Crim har skött sig fantastiskt bra och jag är superstolt över honom! Han har lärt sig loss på tre pass, kampar och kommer in med leksaken för mer lek   


 

Sen ska jag ta mig tid att bara gosa/busa med lilleman mer mellan träningen. Visst är han underbart gullig....lille Crim   


   

   

Vi har fått många bra övningar att fortsätta utveckla tillsammans och jag har bestämt att åka tillbaka i sommar för en privatlektion. Vill se att vi är på rätt väg och kunna ta upp de problem som säkert kommer dyka upp under vägen.


 

Crim följer mig jättebra och har full koll på vart jag är!


  


Nu är det bara att fortsätta träna och inte glömma att ha kul under tiden!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se