Direktlänk till inlägg 14 april 2011

Här händer det grejer!

Av Josefin - 14 april 2011 19:41

Vi har köpt en bil! Äntligen står det en Toyota Avensis i garaget    ! Älskar vår bil och det är den som ska ta mig och Crim mot Löddeköpinge i helgens läger.


Nu börjar våren äntligen komma och vi passade på att åka upp till brudaremossen för årets första grillning!

 

Att korv med bröd kan smaka så gott när man är ute! Hundarna har varit ute i stort sett hela dagen. Vi började med en tur på mossen vid 9-tiden. Sen åkte vi hem och började försöka motera ihop nya hundgrindarna. Ska sälja mina två hundburar nu då, hoppas jag får sålt de fort så jag kan fixa volvon inför försäljning! Åkte sen in till stan för att vaxa benen och sen direkt till Arken Zoo för att Micke och jag fattade inte hur mellanväggen skulle sitta ihop med grinden...nu fattar vi   ! Åkte hem och mötte upp Micke å så drog vi åter tillbaks till mossen för att grilla!


Buster har njutit av att vara ute hela dagen!

  

 

Kolla in, mattes kille växer!!!

 

 

Dundersöt! 

 

Jas Gripen flyger förbi, Crim reagerar kanonbra! Inte alls rädd trots högt ljud... 

 

Nu är kroppen trött efter denna långa dagen. Ska börja packa lite inför den långa resan imgn, det ska bli riktigt kul. Vi hade sån jäkla tur att Crims bur gick in i Toyotan, så nu sitter lillkillen säkert i bagaget och inredningen slipper känna på valptänder   !


Återkommer efter helgen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se