Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Liten kille...

Av Josefin - 31 mars 2011 19:40

Hihi, så här liten blev Crim i sin BIA-bädd...

 


På lördag är det dags för Crim att börja sova hos sin nattvakt, valpledigheten är över för oss då   . Nattvakten har en italiensk vinthund som gick jättebra ihop med Crim så han kommer ha en kanon kompis att leka på kvällarna! Vi håller tummarna att det kommer funka bra  ! Var där nere idag och lämnade bur, leksaker och godis. Kan vara bra att Crim lär sig vara i bur där så han kan koppla av. Blir väldigt mycket lek och bus med den andra hunden... Fick reda på att han även kommer ha en stor greyhoundskompis där på lördag kväll...spännande!


Igår vaccinerade vi Crim och han var jätteduktig   ! Nu står Buster i tur, men han får gratis vaccination av jobbet.


Nu blir det våfflor!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se