Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Besök på Orust!

Av Josefin - 30 mars 2011 17:13

Idag fick "mormor" äntligen träffa lille Crim   ! Matte fick god pastasallad, kaffe och kaka. Var ett kalasväder så hundarna fick busat och lekt i några timmar... Fick hämtat hem min BIA-bädd som Crim ska få inviga inatt! Nu har de varsin, så Buster slipper ligga på bäbins lilla mjuka plats...


 

Kom igen brorsan!


Crims öron kan fortfarande inte bestämma sig om de ska vara uppe eller nere...

 

 

Åkte vägen om Backaplan och Arkens Zoo på hemvägen. Fick shoppat hundmat till Buster-busen och två nya leksaker till Crim. Hittade oxå två sorters nya godis sorter som vi kan ha att belöna Crim med och han tyckte om de med....jippi!


Nu är jag helt slut efter denna dagen och även hundarna verkar lite matta. Crim låg i buren med benen i vädret hela vägen från Orust   !

 
ANNONS
 
Madde Neo Emma Hilda Hagbard

Madde Neo Emma Hilda Hagbard

31 mars 2011 08:36

hehe, öronen ser ut som på en kanin =) så söööt

http://www.maddebeaneo.blogg.se

 
Annika och Ada

Annika och Ada

1 april 2011 08:18

Är förvånad att han kunde sova så som Buster gafflade ;)

http://ietthusiskogen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se