Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Håller tummarna!

Av Josefin - 21 maj 2010 09:33

Då är dränet borta!


Buster var jätteduktig när veterinären klämde och undersökte, han låg som ett ljus på sidan..vad har hänt   ? Han har nu två hål efter dränet som får läka ihop självmant, men det blir tratt på ett tag till. Hade hoppats på att få återställa vardagsrummet men det får vänta. Ska nog ta in mattan iaf, han droppar ju inte längre å så slipper vi höra hans tassande på natten...


Men innan dess ska både vardagsummet och hunden få en uppfräschning! Men sambon sover ett tag till så jag får vänta innan jag börjar dammsuga, moppa och bada hund...


Jag är ensam hemma även denna afton, tredje kvällen på rad! Micke ska gå på restaurang och bio med sina barn, jag skulle ha hängt på men får stanna hemma med Buster. Det är rätt skönt att gå ensam hemma och skrota, blir inte så mkt av det numera, hahahaha. Har inte gjort många knop dessa dagarna, städat lite och bytt lakan typ. Men idag har jag tvättstugan, ska även bada hunden (välbehövligt), damma, dammsuga och moppa golv. Sen ska jag ta en promenix med Mr Gul givetvis.


Vet inte riktigt vad helgen erbjuder, är ju ff lite låst här hemma med sjuklingen. Ska iaf hälsa på en kompis och kanske faktiskt bara njuta av ledigheten....

 
ANNONS
 
Madde o Neo

Madde o Neo

24 maj 2010 08:37

Vi tävlade hkl spår.

Typsikt att ni skulle få sådana bekymmer med Buster. Hoppas han blir återställd snart!

http://www.maddebeaneo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se