Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Oj, oj, oj...

Av Josefin - 20 maj 2010 18:13

Här händer det grejer, inga kul heller..dessvärre   ...


Fyra veckor har snart passerat sen Busters kastrering och vi har väntat på att allt skulle bli bättre, vill ju komma igång med träningen, åka ut å bada och gå långpromenader!


Men i helgen blev han drastigt sämre med feber, slö, ingen aptit, pungen svullnade mycket och vårt busfrö var inte sig själv... Åkte in akut på måndag morgon och de tog in han direkt föratt tömma pungen. Nu har de fått sätta in drän så vätskan kan droppa ut, mer antikbotika och smärtstillande   ... Troligtvis har han fått nån inre infektion efter kastreringen, detta är väldigt ovanligt men givetvis fick vi äran..


Så nu lever Buster i vardagsrummet, alla möbler är flyttade intill kanten även mattan är borta så Buster kan gå någorlunda obehindrat med sin JÄTTE-tratt och droppa blod. Han fick även "jobbförbud", så jag fick ringa in och ordna två semesterdagar. Så nu är jag alltså hemma å VAH-ar (vård av hund)   fast ändå inte, hihi. Det är vila som gäller och lugna promenader...igen.


Imorgon ska vi tillbaka till veterinären och förhoppningsvis få bort dränet. Ingenaning vad som händer mer... Jag hoppas bara att allt börjar läka och jag får tillbaka min Busterbus, tänk vad man kan sakna hans galna upptåg   .


Busters JÄTTE-tratt, han kom givetvis åt med den normala storleken..är man förvånad??? 


Vårt kala vardagsrum, numera Busters inhägnad...


Nu åskar det här, bäst att stänga av datorn....

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se