Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Men BUSTER då...!!!!!

Av Josefin - 3 maj 2010 22:52

Jaha, det där jättebra idén med munkorg fick ett abrubt slut! Här har man gått i flera dagar, supernöjd med att Buster kan ha sin munkorg på sig när vi sover och i bilen när man inte kan ha koll på honom. Men så i förrgår satt jag i bilen och snegla på lillkillen i backspegeln, vad ser jag då?? Jo, visst har han kommit på nått sätt att få ut tungan mellan springorna på korgen   !!!! Hur är det möjligt liksom??


Som tur är har jag ju skyddskorgen som är heltäckande i läder, tycker bara att den är lite klumpig för honom att sova med eftersom han inte kan ligga som han vill. Men nu är den på! Även om jag vaknade i morse av en helnöjd hund vid sängkanten...utan korg   !


Jaja, såret är nästan helt läkt utom en halv cm i kanten som han slickat på under sina munkorgsdagar... Det börjar alltså lida mot sitt slut och Buster kommer nog tycka det ska bli väldigt skönt...för att inte tala om oss!!! Han är lite illa berörd av sin numera rakade hängpung som nog börjat klia. Han får sina ryck här hemma och springer runt i panik och eftersom han vet att han inte får vara där och slicka så får han lite udda överslagshandlingar, hahaha. Häromdan panikslicka han vard.rums bordet   ...


Nu är vi lediga i två dagar, underbart! Idag har vi fyndat nya utemöbler på RUSTA och en grön matta på BAUHAUS, jättekul att äntligen få ordning på vår tråkiga balkong. Imorgon ska jag fixa naglarna hos Pernilla sen har vi tvättstugan. Ska nog ta en sväng till JYSK å kolla om de har några fina sittdynor och annat pynt till balkongen!


 

Buster invigde mattan direkt   ....  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se