Direktlänk till inlägg 24 december 2009

God Jul önskar vi!

Av Josefin - 24 december 2009 00:59

Idag har Micke, Buster och jag haft vår egna julafton! Gick upp tidigt och fick städat medans Micke fixade sina sista klappar.. Sen åkte vi iväg och handlade på Maxi och de tog ju sin tid, hahaha. Det blev rostbiff, sallad och tsatziki när vi kom hem. Efter det var det äntligen dags att öppna JULKLAPPAR!!! Jag fick så många fina klappar av Micke och jag är så glad och nöjd! Krämer från Clinique, mössa, bok, fårskinnstofflor och en äggklocka.... Jag hade köpt en morgonrock, spikmatta, spikkudde, mjölkvisp och ett kortplånbok till honom... En riktigt mysig och bra julafton!

Har även köpt en ny bilbur till Buster idag   ! Fick frågan av Monica, hon skulle sälja Hectors bur och jag har ju funderat redan innan på att byta till en enkelbur nu när jag bara har en hund. Hade även tur att få en helt ny bur av henne eftersom hon reklamerat sin gamla på garantin. Nu hoppas jag få sålt min snabbt... Hämtade iaf buren idag och det kändes riktigt bra! Nu får jag mer plats i bagaget och slipper ha alla grejer i baksätet! Imorgon ska jag åka till Clas Ohlson och köpa backar, nu ska det bli ordning och reda i bilen, jippiii!


Imorgon är det ju julafton, tyvärr kommer Micke och jag inte fira ihop eftersom jag jobbar och han ska till sina föräldrar. Blir istället att jag åker till min syster och firar med mina föräldrar och syskon tills det blir dags att bege sig till jobbet... Känns inte jättekul att jobba, men det är goa pengar som behövs då bilen måste lagas   . Alltid är det nått, hahahaha


GOD JUL önskar vi!!!


Buster busar med julklappspappret!


 

Endast papper kvar...

   Buster tar en paus... 


Jag med alla fina klappar från Micke!


  

Buster hjälper till att öppna!

    Buster busar som vanligt...


  

Jaaa, en spikmatta sa en glad sambo!


 

Provning av morgonrock...

  Spännande.... 


Vår "gran"??? Mumsigt!


     

Buster öppnar sitt paket som han fått av svärföräldrarna..ett grisöra!!

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se