Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Slapp lördag...

Av Josefin - 19 december 2009 18:48

Sovit jättedåligt inatt, vaknat flera gånger... Åkte iaf iväg en snabbis och fixade de sista julklapparna! Buster och jag tog en sväng till Brudaremossen och jag passade på att fota lite   ... Buster älskar verkligen detta kalla väder!!!


Håller på att koka kola nu, men nu har den kokat lääänge. Hoppas kunna hälla den i formen snart...mumsigt ska det bli!!!


Bilder från Brudaremossen: 

Buster ÄLSKAR att springa!


  


    

Buster är fin i sin nya scarf, som han fått av "mormor Ulla"

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se