Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Träning med Buster Bus!

Av Josefin - 1 december 2009 22:20

Idag har vi faktiskt varit och tränat, vi har mååånga timmar att ta igen   !

Det blev en härlig dag med sol och uppehåll, alltid lättare att komma iväg då... Buster skötte sig fint, trots att han var VÄLDIGT laddad. Körde först ett uppletande så han fick springa av sig den värsta energin. Ett ganska långt lydnadspass och ett väldigt kort skyddspass. Nöjd med träningen är jag allt!


På fredag åker jag och Buster upp till Orust och hälsar på mor och då ska jag passa på att ta en sväng till Orust BK och träna. Annars blir helgen lugn med en bra bok, god mat och vila! Ska bli skönt att komma till landet, det var väldigt längesen nu. Hoppas på uppehåll och gärna lite sol, så jag kan fota Buster !  Åker hem runt lunch på söndag, vi tänkte äta nått gott ute och kolla på bio med S på eftermiddagen...


Kort från idag:

Fotograf: Erika

 

Buster står stilla och väntar... Ställande under gång!


 

Busters fotgående är bra, men han tränger ff mkt. Speciellt om han är "för" laddad..som här!


 

Snabbt ställande!


Givetvis måste man få leka och busa emellanåt!

 

Kom igen!!! Buster tycker jag e långsam, hahaha     

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Josefin - 21 juli 2011 15:13

     Igår tog vi en tripp med denna ångbåten, i tre timmar tuffade vi runt i göteborgs skärgård. En jättemysig tur, som jag verkligen rekommenderar! Men ett ombyte med varma kläder är bra att ha för när solen började gå ner var det rätt kallt. Ut...

Av Josefin - 18 juli 2011 14:49

    Tog en tur med vovvarna till Amundön, där det blev bus och bad en stund. Buster hittade en gammal fotboll på promenaden igår så den fick hänga med idag. Tyvärr fick bollen inte leva så länge...       Försökte ta lite nya kort på C...

Av Josefin - 13 juli 2011 15:46

  Vilka fantastiska dagar vi har haft i Lidköping och på Kållandsö! Vi började vår resa med att åka direkt ut till Läckö Slott. Incheckningen var inte förren kl.14 så vi passade på att njuta av vädret... Crim fick sig ett svalkande dopp oxå     ...

Av Josefin - 10 juli 2011 21:37

  Jag, Buster och en vän tog oss ut till Amundön idag och njöt av en fantastiskt eftermiddagsol! Faktiskt första gången jag var där, men lär återkomma hit för det var helt underbart..     Buster njöt av att få vara med utan liten och det lo...

Av Josefin - 9 juli 2011 15:30

Denna soliga dag började med en promenad runt Ansgarskyrkan! Vädret har verkligen varit kalas för både hundar och folk, strålande sol men inte allt för varmt och en härlig bris  . Så vi tog bilen och åkte ner mot Särö där vi hittade en krog vid havet...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se