Alla inlägg under mars 2009

Av Josefin - 9 mars 2009 17:13

Vi har inte slutat blogga, men efter Bus uppkörning var det som hela livet bara ställdes på OFF... Jag blev så trött och motivationen att skriva och träna hund försvann helt.


Nu har vi stått på PAUS ett bra tag men det känns som vi snart borde komma igång. Jag har bara jobbat och försökt hitta på mycket icke hundrelaterade roliga grejer med M istället. Det har varit underbart!!! Vi har ätit på restaurang, fikat på stan, gått på bio, kollat in museum, slappat framför en film i soffan, lagat goda middagar och hälsat på vänner. Det har varit en välbehövlig paus för mig! Buster har bara fått jobba, vi har inte tränat nått, förumtom vanlig vardagshyfs ;)


Nu går det mot ljusare tider och jag känner fortfarande inte att motivationen har kommit helt. Men jag tror det lossnar när man minst anar det, efter alla MÅSTEN ska jag bara träna när jag känner för det. Tror att det är det enda som kommer funka... Buster mår iaf toppenbra, han sover mest hela tiden :) Han sköter sig på jobbet och han får ändå utlopp för den hjärngympa han måste ha för att vara "normal". M har hjälpt mig vissa nätter med att leka bov på olika företag, så Bus har fått leta och skälla! Han uppskattar detta enormt...hunden alltså :)


Idag är man ledig efter en jobbhelg, det blir dags att ta tag i hemmet i lugn och ro... Imorgonbitti kommer min underbara pojkvän och tar mig ut på lunch. En tur till Allum blir det med för att inhandla en ny datormus till min dator...


Dammsugaren ropar, men lovar att jag är tillbaka på bloggen nu :)

Ovido - Quiz & Flashcards