Alla inlägg under januari 2009

Av Josefin - 8 januari 2009 16:53

Nu har man varit ledig i två dagar och det har varit såå skönt. Igår sov vi länge och kom inte upp förren kl.1500 Åkte direkt ner till fältet och tränade i kylan. Buster var mer vild än tam med lydde i momenten iaf :) Efter fältet åkte vi och kollade in den nya zoobutiken i Sävedalen, den verkade helt ok! Efteråt blev det pizza, matinhandling och dvdhyrning.. Men popcporn, choklad och kolasnören dök vi ner i soffan och kollade på ARN... Helt klart sevärd, nu ska vi kolla in den nya ARN..fortsättningen..


Idag kom vi upp vid 1230 och åkte direkt till fältet där Buster bus fick göra uppletande med 5st föremål, kvarsittning, lydnad och skydd. Nöjd med honom idag (..med..)... Blir troligtvis ingen uppkörning nästa vecka...utan veckan därpå :( Jaja, det närmar ju sig iaf.. Känner att jag bara vill få det klart...nu!


Yenna började halta idag :( Hon har varit lite krasslig i benen hos dagmatten med tydligen... Jag hoppas att det inte blir värre..hon är pigg och det känns ju bra. Inte kul att se henne halta omkring fast hon är pigg. Får hålla tummarna för att hon inte blir sämre i benen igen....


Nä, nu måste jag hoppa in i en dusch för ikväll ska vi gå på bio och se Australia!

Av Josefin - 4 januari 2009 14:32

Här kommer lite kort på barnen i det underbara (men kalla) vintervädret...

Av Josefin - 3 januari 2009 23:04

Det var längesen man ställde klockan på 0730, men jag kom upp och var inte helt medvetslös. M hämtade mig kl.0900 och vi åkte till MY DOG... Det blev en trevlig dag med massa olika uppvisningar, givetvis träffade jag massa folk som jag inte sett på länge, så mkt prat blev det :) Vi åkte hem vid 1500 och vi var trötta men nöjda med dagen...


Jag åkte hem till mina superduktiga vovvar som fått vara ensamma en bra stund. Vi tog en tur till Brudaremossen så Busterbus fick springa av sig och jag vill lova att han sprang :) Efter promenaden åkte vi hem till M och det blev potatisgratäng och lövbiff till kvällen...gott var det! Imorgon ska jag zzzova lääänge och det ska bli så skönt. M kommer vid 16-tiden eftersom vi ska hem till pappa och äta, skönt att man slipper tänka på middag imgn.


Nu ska jag försöka somna..... 

Av Josefin - 2 januari 2009 21:31

I morse hämtade jag hem mina monster igen, de var väldigt glada över att få komma hem :)


M och jag åkte direkt efter jobbet och hämtade Yenna hos dagmatten, det blev frukost här hemma innan vi mötte upp Marie på Blå Stjärnans djursjukhus. Det hoppade ut en galen och väldigt lycklig gul hund som sen dess varit som ett plåster på sin mamma, hahaha. Lillkillen har haft det tröttsmat på kollo, så när vi kom hem till M somnade den gula hunden nästan direkt... Vi masade oss upp vid 1530 och jag åkte direkt hem och tog en tur med djuren. Ikväll har jag bara slappat och tagit ett härligt varmt skumbad.


Känns underbart att det äntligen är helg och att det ska hända lite kul grejor :) Imorgon är det ju MY DOG på mässan, jag och M ska dit och titta en stund. Det blir andra året i rad som jag onte är med å jobbar... Vi får väl se nästa år... På söndag ska vi äta middag hos pappa så det blir bara en lugn och mysig slapphelg med min löööv :)


Nästa vecka blir det full träning för snart är det förhoppningsvis dags att åka upp till Jonsered. Jobbar långvecka med så det blir inte mycket tid till annat...


Skapa flashcards