Alla inlägg under april 2008

Av Josefin - 2 april 2008 23:16

Gick hem tidigare från jobbet i natt, eftersom min spänningshuvudvärk kom och det blir som en migränattack :( Stannade så länge det gick men vid 0230 slängde jag in handduken och la mig under duntäcket och sussade stenhårt till 1300. Vaknade med tröttheten i kroppen efter attacken men kände mig bra iaf.


Det blev träning på fältet och det gick riktigt bra! Hans fotgående artar sig och han är så himla härlig att jobba med :) Han är med och jobbar tillsammans med mig nu och han vill såå gärna göra rätt. Han e så underbart härlig när framtassen lyfts upp och den där underbara blicken stirrar på mig :) Allt i hopp om att få den bekräftelse att han gjort rätt och lyckan jag ser i hela honom när berömmet kommer och han får slangen/bollen. Det är då man älskar att jobba tillsammans med dessa varelser.... Vi sköt på platsen idag och han låg i backen hela tiden. Imorgon ska jag börja lägga han längre ifrån, utan skott och börja öva med längre tid.


Efter träningen blev det besök till S i Lindome. Vi åt våfflor, kolla på film, åt godis och pratade strunt! Vovvarna är trötta efter dagen och laddar just nu batterierna inför imgn. Jag hoppas det slutar regnar för mitt regnställ är så utslitet och håller inte vätan borta längre.. jag var fuktig inpå skinnet :(


Skapa flashcards